salme.pl- Logo - Opinie

salme.pl

Opinie (817) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1132)

salme.pl- Logo - Opinie

salme.pl

Opinie (817) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1132)

Opinie na temat salme.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość materiałów i wykonania, a także wygląd płaszczy, ich krój, kolory i elegancję. Większość klientów jest bardzo zadowolona z poziomu obsługi klienta, kontaktu oraz wsparcia przed i po zakupie. W opinii wielu osób płaszcze są bardzo ciepłe i dobrze sprawdzają się nawet w mroźne dni. Dodatkowo, klienci podkreślają zgodność rozmiaru z tabelą i dobre dopasowanie. Pojawiają się jednak pojedyncze głosy krytyki dotyczące trwałości niektórych elementów oraz niedopracowania wykończenia, szczególnie w kwestii przyszycia guzików, szwów czy napów. Wielu klientów narzeka również na długi czas oczekiwania na realizację zamówienia oraz brak informacji o opóźnieniach. Niektórzy zgłaszają także zawyżoną rozmiarówkę i brak opcji dla osób niskich.

Opinie nt. sklepu salme.pl

wysyłać towar w określonym terminie - zamówienie 19.12 z gwarancją wysyłki 48h do 3.01 nie dotaro
Zachwyca mnie jakość materiału. marynarka piękna lecz potrzebuje mniejszego rozmiaru, którego nie oferujecie, a szkoda.
Zamówienie w dalszym ciągu do mnie nie dotarło…
Minęło ponad 2 tygodnie od zamówienia, a wciąż nie otrzymałam przesyłki. Producent deklaruje 5 dni roboczych ale najwyraźniej firma nie jest rzetelna.