Sklep POWERMAT - Sprzęt dla domu, ogrodu i warsztatu- Logo - Opinie

Sklep POWERMAT - Sprzęt dla domu, ogrodu i warsztatu

Opinie (418) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (2227)

Sklep POWERMAT - Sprzęt dla domu, ogrodu i warsztatu- Logo - Opinie

Sklep POWERMAT - Sprzęt dla domu, ogrodu i warsztatu

Opinie (418) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (2227)

Opinie na temat Sklep POWERMAT - Sprzęt dla domu, ogrodu i warsztatu są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą szybki czas realizacji zamówień i dostaw. Większość klientów pozytywnie ocenia wysoką jakość sprzętu oraz jego zgodność z opisem. Opinie o obsłudze klienta są przeważająco pozytywne, podkreślając profesjonalizm i pomocność. Klienci zauważają, że otrzymane produkty są zgodne z zamówieniem oraz opisem na stronie. Kilku klientów docenia dobre zabezpieczenie przesyłek i staranne opakowanie produktów. Część klientów pozytywnie wypowiada się na temat atrakcyjnych cen w stosunku do jakości produktów.

Opinie nt. sklepu sklep.powermat.pl

Odpowiedź ze sklepu Sklep POWERMAT - Sprzęt dla domu, ogrodu i warsztatu
Dziękujemy za zaufanie i pozytywną opinię! Cieszymy się, że zarówno obsługa, jak i podkaszarka spełniły oczekiwania. Zapraszamy ponownie – zawsze staramy się działać sprawnie i solidnie.
Szybkość realizacji
Odpowiedź ze sklepu Sklep POWERMAT - Sprzęt dla domu, ogrodu i warsztatu
Dziękujemy! Cieszymy się, że szybkość realizacji spełniła oczekiwania. Zawsze staramy się działać sprawnie i bez zbędnej zwłoki. Zapraszamy ponownie! Zespół Powermat
Zadowolony z każdego zakupu
Odpowiedź ze sklepu Sklep POWERMAT - Sprzęt dla domu, ogrodu i warsztatu
Bardzo dziękujemy za regularne zakupy i zadowolenie z naszych produktów! To dla nas największe wyróżnienie. Zawsze staramy się utrzymać ten poziom – i jeszcze lepszy! Zespół Powermat
Odpowiedź ze sklepu Sklep POWERMAT - Sprzęt dla domu, ogrodu i warsztatu
Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że obsługa spełniła oczekiwania. Zapraszamy ponownie – zawsze z taką samą troską o klienta! Zespół Powermat
wszystko działa OK
Odpowiedź ze sklepu Sklep POWERMAT - Sprzęt dla domu, ogrodu i warsztatu
Dziękujemy! Cieszymy się, że wszystko działa jak należy. Miłego użytkowania i zapraszamy ponownie! Zespół Powermat
AD
Antoni D.
nakrętki od śrub osi kółek nie pasowały za małe, pęknięta plastikowa osłona z przodu, wskaźnik paliwa nie działa
Odpowiedź ze sklepu Sklep POWERMAT - Sprzęt dla domu, ogrodu i warsztatu
Dzień dobry, dziękujemy za komentarz i zgłoszenie nieprawidłowości. Bardzo nam przykro z powodu zaistniałej sytuacji – oczywiście nie powinno się to zdarzyć. Prosimy o pilny kontakt z naszym serwisem pod adresem serwis@powermat.pl, załączając zdjęcia wspomnianych elementów oraz numer zamówienia. Każde zgłoszenie traktujemy indywidualnie i zależy nam na możliwie szybkim rozwiązaniu sprawy – czy to poprzez wymianę elementów, czy inną formę wsparcia. Zależy nam na Państwa satysfakcji i chcemy, by produkt spełniał wszystkie oczekiwania. Z poważaniem, Zespół Powermat