Sklep POWERMAT - Sprzęt dla domu, ogrodu i warsztatu- Logo - Opinie

Sklep POWERMAT - Sprzęt dla domu, ogrodu i warsztatu

Opinie (418) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (2227)

Sklep POWERMAT - Sprzęt dla domu, ogrodu i warsztatu- Logo - Opinie

Sklep POWERMAT - Sprzęt dla domu, ogrodu i warsztatu

Opinie (418) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (2227)

Opinie na temat Sklep POWERMAT - Sprzęt dla domu, ogrodu i warsztatu są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą szybki czas realizacji zamówień i dostaw. Większość klientów pozytywnie ocenia wysoką jakość sprzętu oraz jego zgodność z opisem. Opinie o obsłudze klienta są przeważająco pozytywne, podkreślając profesjonalizm i pomocność. Klienci zauważają, że otrzymane produkty są zgodne z zamówieniem oraz opisem na stronie. Kilku klientów docenia dobre zabezpieczenie przesyłek i staranne opakowanie produktów. Część klientów pozytywnie wypowiada się na temat atrakcyjnych cen w stosunku do jakości produktów.

Opinie nt. sklepu sklep.powermat.pl

Za dużo razy trzeba potwierdzać przedmiot do kupienia
Odpowiedź ze sklepu Sklep POWERMAT - Sprzęt dla domu, ogrodu i warsztatu
Dzień dobry, dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przykro nam, że proces zakupu okazał się nieco uciążliwy. Niektóre elementy potwierdzenia są wymagane przez platformy sprzedażowe ze względów bezpieczeństwa, ale przekazaliśmy już Pana sugestię do odpowiedniego działu. Zależy nam na tym, by zakupy były szybkie i wygodne – dziękujemy za cenną uwagę! Zespół Powermat
Odpowiedź ze sklepu Sklep POWERMAT - Sprzęt dla domu, ogrodu i warsztatu
Dziękujemy za opinię. Towar został wysłany z jednodniowym opóźnieniem, za co przepraszamy – mimo to nie otrzymaliśmy żadnych zgłoszeń dotyczących problemów z realizacją zamówienia. Jeśli wystąpiły jakiekolwiek trudności, zachęcamy do kontaktu – chętnie wyjaśnimy sytuację.
Ok
Dziękujemy za opinię! Zapraszamy ponownie! Zespół Powermat
Odpowiedź ze sklepu Sklep POWERMAT - Sprzęt dla domu, ogrodu i warsztatu
Dziękujemy za opinię, choć szkoda, że ocena jest tak niska. Przesyłka została wysłana dzień po złożeniu zamówienia, a nie otrzymaliśmy żadnych zgłoszeń dotyczących ewentualnych problemów. Jeśli coś nie spełniło oczekiwań, zachęcamy do kontaktu – zależy nam na rzetelnej obsłudze i chętnie wyjaśnimy sytuację.
Odpowiedź ze sklepu Sklep POWERMAT - Sprzęt dla domu, ogrodu i warsztatu
Dziękujemy za wystawienie opinii, choć szkoda, że tak niska ocena nie została opatrzona komentarzem. Nie otrzymaliśmy żadnych zgłoszeń dotyczących tego zamówienia, dlatego zachęcamy do kontaktu – chętnie wyjaśnimy ewentualne niejasności i pomożemy znaleźć rozwiązanie.
Odpowiedź ze sklepu Sklep POWERMAT - Sprzęt dla domu, ogrodu i warsztatu
Dziękujemy za wystawienie opinii, choć szkoda, że tak niską ocenę pozostawiono bez komentarza. Nie otrzymaliśmy zgłoszeń dotyczących problemów z tym zamówieniem, dlatego zachęcamy do kontaktu – chętnie wyjaśnimy ewentualne niejasności i pomożemy znaleźć rozwiązanie.
Odpowiedź ze sklepu Sklep POWERMAT - Sprzęt dla domu, ogrodu i warsztatu
Dziękujemy za opinię. Zamówienie zostało anulowane z powodu chwilowego braku towaru – sytuacja miała charakter przejściowy i wynikała z dużego zainteresowania produktem. Przepraszamy za niedogodność i zapraszamy w przyszłości – stale pracujemy nad lepszą synchronizacją stanów magazynowych.
Odpowiedź ze sklepu Sklep POWERMAT - Sprzęt dla domu, ogrodu i warsztatu
Jeśli coś nie spełniło Pani oczekiwań – bardzo prosimy o kontakt (np. na serwis@powermat.pl) lub w wiadomości prywatnej. Chcielibyśmy poznać szczegóły i mieć szansę poprawić jakość obsługi lub produktu. Zespół Powermat
Aktualizować stany magazynowe
Odpowiedź ze sklepu Sklep POWERMAT - Sprzęt dla domu, ogrodu i warsztatu
Dziękujemy za uwagę. W przypadku tego produktu zainteresowanie było wyjątkowo duże i niestety nie udało się wycofać oferty na czas. Pracujemy nad usprawnieniem aktualizacji stanów magazynowych, by uniknąć podobnych sytuacji w przyszłości.
Odpowiedź ze sklepu Sklep POWERMAT - Sprzęt dla domu, ogrodu i warsztatu
Dziękujemy za wystawienie opinii, choć zaskoczyła nas niska ocena – towar został wysłany tego samego dnia, co złożenie zamówienia, a nie odnotowaliśmy żadnych zgłoszeń dotyczących problemów z realizacją. Jeśli coś budziło wątpliwości, zachęcamy do kontaktu – chętnie pomożemy i wszystko wyjaśnimy.
Odpowiedź ze sklepu Sklep POWERMAT - Sprzęt dla domu, ogrodu i warsztatu
Bardzo nam przykro, że obsługa klienta nie spełniła Pana oczekiwań. Zależy nam na najwyższej jakości kontaktu i każdą taką opinię traktujemy poważnie. Będziemy wdzięczni za więcej szczegółów – prosimy o kontakt na sklep@powermat.pl, abyśmy mogli przyjrzeć się sprawie i naprawić ewentualne błędy. Zespół Powermat