zawekowani.pl- Logo - Opinie

zawekowani.pl

Opinie (566) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (972)

zawekowani.pl- Logo - Opinie

zawekowani.pl

Opinie (566) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (972)

Opinie na temat zawekowani.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą wyjątkowy, domowy smak dań, porównując je do potraw przygotowanych w domu lub przez babcię. Wielu klientów podkreśla szybką, sprawną i bezproblemową dostawę. Większość klientów docenia staranne, bezpieczne pakowanie produktów. Klienci wyrażają się bardzo pozytywnie o jakości dań i składników. Obsługa klienta jest przeważnie chwalona za życzliwość i pomocność. Klienci mają przeważnie pozytywne zdanie o wielkości porcji i stosunku jakości do ceny. Pojawiają się jednak sporadyczne uwagi o opóźnieniach w dostawie. Niektórzy klienci zgłaszają problemy z nieszczelnymi, uszkodzonymi lub fermentującymi słoikami, co budzi ich niepokój i zniechęca do kolejnych zamówień. Pojawiają się głosy rozczarowania jakością dań, trudności kontaktowe z obsługą oraz brak reakcji na reklamacje. Niektórzy zwracają uwagę na zbyt małą ilość mięsa lub wysoką cenę produktów.

Opinie nt. sklepu zawekowani.pl

Niestety nie polecam na 9 produktów 6 przyszło z luźnym wieczkiem sfermentowanych i śmierdzących dodatkowo niemogę zareklamować bo z nikim nie ma kontaktu

Nie polecam. Zawekowani nie potrafią wekować. 5/6 dań było zepsutych.

Zamówiliśmy 6 obiadów w słoikach na wyjazd wakacyjny. Niestety 5 z 6 słoików zostało źle zawekowane i nie nadawało się do spożycia. Nie polecam. Zawekowani nie potrafią wekowować.
Nic nie jest prawda. Jedzenie fatalne.
Szkoda pieniędzy na zakupione produkty, pieniądze wyrzucone w błoto, na zakupione dziewięć słoików trzy zepsute nie za pasteryzowane po otwarciu smród zepsutego mięsa nigdy więcej produktów z tej firmy !!!!

Odradzam zdecydowanie.

Witam. Otrzymałem przesyłkę która od spodu była mokra. Rosół okazał się zupełnie kwaśny wręcz śmierdzący. Dół paczki był cały zalany. Odradzam zdecydowanie.
wysłałem wiadomość do Państwa ,że jeden z produktów po prostu wystrzelił , na drugi dzień po dostawie , chodziło o kaczkę . bez reakcji .
Odpowiadajcie ma maile.
Słoiki były niedokręcone , niektóre zepsute , np.gulasz był kwaśny już , pozatym dania nie są takie rewelacyjne jakby zrobione na odwal
Kupiłem 6 słoików. 3 fermentowaly. Rozumiem to ,że jest lato.Ale należało to schodzić i wysłać w taki sposób, żeby do tego nie doszło. (Np w pudełku styropianowym.
Dzień dobry dzisiaj odebrałam zamówienie 5508 Niestety rosół jest popsuty już przy otwarciu słychać było ulatniający się gaz Po podgrzaniu niestety czuć smak zepsutej zupy Jarzynowa bardzo dobra w smaku Bitki trochę sosu wylało się przy transporcie
dwa słoiki przyszły otwarte i zbuchciałe, jeden zbity. brak jakiegokolwiek zabezpieczenia
Całkowity brak reakcji na reklamację. Dwa słoiki przyjechały rozstrzelnione. Nie polecam.
Żywności dojechała zepsuta, fermentujaca.
Należy zmienić kuriera. Przesyłka nie dotarła mimo że byliśmy przez cały dzień w domu !