zawekowani.pl- Logo - Opinie

zawekowani.pl

Opinie (567) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (972)

zawekowani.pl- Logo - Opinie

zawekowani.pl

Opinie (567) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (972)

Opinie na temat zawekowani.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą wyjątkowy, domowy smak dań, porównując je do potraw przygotowanych w domu lub przez babcię. Wielu klientów podkreśla szybką, sprawną i bezproblemową dostawę. Większość klientów docenia staranne, bezpieczne pakowanie produktów. Klienci wyrażają się bardzo pozytywnie o jakości dań i składników. Obsługa klienta jest przeważnie chwalona za życzliwość i pomocność. Klienci mają przeważnie pozytywne zdanie o wielkości porcji i stosunku jakości do ceny. Pojawiają się jednak sporadyczne uwagi o opóźnieniach w dostawie. Niektórzy klienci zgłaszają problemy z nieszczelnymi, uszkodzonymi lub fermentującymi słoikami, co budzi ich niepokój i zniechęca do kolejnych zamówień. Pojawiają się głosy rozczarowania jakością dań, trudności kontaktowe z obsługą oraz brak reakcji na reklamacje. Niektórzy zwracają uwagę na zbyt małą ilość mięsa lub wysoką cenę produktów.

Opinie nt. sklepu zawekowani.pl

Świeże, pyszne i dobrze zapakowane. Polecam spróbować 👍

polecam

szybko i ok
Super smak, super zapakowane
Zachecający opis dań z dokładną informacją o składzie, sprawna i szybka wysyłka, dziękuję
Smacznie, domowo
Łatwość zamówienia
Bardzo smaczne, syte, fajne smaki
na razie spróbowałam gulasz węgierski. Pyszny, jak domowy
Polecam.
Super jakość i szybka dostawa, na pewno niedługo wróce z kolejnym zamówieniem
Nieziemski smak wszystkich potraw.
Sympatyczna dostawa
Pyszne dania, jak najbardziej polecam.

Szybko i sprawnie

Błyskawiczna wysyłka :)