zooart.com.pl

Opinie (6) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (6)

zooart.com.pl

Opinie (6) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (6)

Opinie nt. sklepu zooart.com.pl

Paczka zamówiona w czwartek rano a do teraz nie wysłana i muszę dokupić specjalnie karmy. Pierwszy i ostatni raz od nich zamawiałem.
Dwa tygodnie czekania na i tak uszkodzoną przesyłek to przesada. Zero szacunku do klienta, brak informacji na bieżąco co się dzieje z paczką, anulowanie zamówienia bez podania przyczyny w mailu, jak sobie nie zadzwonicie to się niczego nie dowiecie, na koniec żadnego rabatu ani nawet przeprosin.

Nie zamawiac

Wysyłają inny towar niż zamówiony bez jakiegokolwiek kontaktu - ot tak, może klient nie zauważy/jest mu obojętne co zamawia... Proponują żałosny rabat na następne zakupy (haha, na co) który jest mniejszy niż różnica w cenie towaru zakupionego a otrzymanego. Bardzo sprytny sposób na braki/przepełnienia magazynowe :) zwyczajnie nieuczciwa i antykonsumencka praktyka.
Towar przez sklep jest źle pakowany zero zabezpieczeń przesyłka płyn przyszedł do mnie całkowicie wylany Zgłosiłem reklamacje a oni bez uzasadnienia anulują reklamacje i obiecują ze odeślą ponownie uszkodzony produkt i tak w koło od dwóch dni bajki piszą nie polecam tam zakupów robic chyba ze chcecie mieć strzępy a nie wartościowy towar!
Tydzień czekania na karmę dla kota, a zooart wysyłają mi wiadomość, że zamówienie jest anulowane z powodu braku płatności… szkoda tylko, że było opłacone. Administracyjny dramat 😡
Wstyd Tydzień czekania na karme. Byłam klientka kilka dobrych lat ale dość tego Ile można . Tylko przepraszają a i tak czekaj i może się doczekasz. Dramat!!!!