6 lis 2023
Na stronie internetowej nie jest podany kolor waszego produktu tylko materiał z jakiego jest zrobione. Produkt nie jest zły, ale gdybym wiedział że jest w kolorze czarnym, to bym się zastanowił. Na jakość nie można narzekać, więc dlatego bo nie zwracam. Zaznaczam że Kompania powinna jasno powiedzieć w jakim produkt jest kolorze
Ogólnie mebel bardzo ładny. śrubki popakowane w estetyczne i opisane woreczki. Czytelna instrukcja. Niestety zamówiony egzemplarz miał albo źle wyprofilowany gwint w podstawie metalowej albo zrobił się jakiś zadzior i śruba wkręcała się mniej więcej do połowy długości. Nie było możliwości żeby to przejść. Na szczęście w zestawie były zapasy w tym krótsza śrubka którą ostatecznie wykorzystałem. Po tym doświadczeniu nie będę już zamawiał mebli gdzie w części metalowej są gwinty bo potem nie wiadomo co z tym robić. Drewno albo płytę można nawiercić i śruba wejdzie a metal nie za bardzo. Gdyby nie to ocena byłaby na pewno wyższa.
Transkacja przebiegła poprawnie. Informacje na bieżąco. Tyle co potrzeba. Jedyny minus to fakt iż na koncie klienta informacje nie są aktualizowane, ale pisząc na email na adres sklepu można wszelkie informacje uzyskać bardzo szybko. Polecam wiec sklep i idę rozpakować przesyłkę :) Ocena samego produktu to temat na osobny wpis.
17 paź 2024
Stolik kawowy
Wszystko świetnie! Obsługa, czas realizacji. Stolik jest przepiękny!🥰 szukałam czegoś wyjątkowego i udało się znaleźć właśnie tutaj! Jestem zachwycona będę polecać:)
17 paź 2024
Szybka dostawa, mebelek na buty ok, na zdjęciach wydawał się szerszy w rezultacie mieści bardziej trzy buty niż cztery(dwie pary)
Stoik identyczny jak na zdjęciu, starannie spakowany , bardzo szybka obsługa. Dziękuję i polecam gorąco.
otrzymany produkt jest idealny, dobrej jakości ,łatwy w montażu polecam
14 paź 2024
Bardzo szybka realizacja zlecenia. Towar zgodny z opisem i zdjęciem.
Ok
Bardzo szybka dostawa ,super produkty,bardzo rozsądnie zapakowane.
12 paź 2024
Poduszki śliczne, kolory takie jak w reklamie, jestem zadowolona🙂