zielonaesencja.pl - sklep ze zdrową żwynością- Logo - Opinie

zielonaesencja.pl - sklep ze zdrową żwynościąOpinie

: 4246Bardzo dobry

Znak jakości

z Ochroną Kupującego

Znak jakości

z Ochroną Kupującego

ważny od: 4 maj 2016
data aktualizacji: 9 cze 2023
Sklep zielonaesencja.pl - sklep ze zdrową żwynością został sprawdzony i uzyskał certyfikat zgodnie z kryteriami jakości Trusted Shops
  • Sprawdzona tożsamość
  • Ochrona danych osobowych
  • Zrozumiały proces składania zamówienia

Zabezpieczenie ochroną kupującego

W sklepie zielonaesencja.pl - sklep ze zdrową żwynością można skorzystać z gwarancji Trusted Shops i zabezpieczyć zakupy do kwoty 10 000 zł. Dowiedz się więcej

ważny od: 4 maj 2016

Zabezpieczenie ochroną kupującego

Opinie nt. sklepu zielonaesencja.pl - sklep ze zdrową żwynością

Opinie zweryfikowana (2109) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie łącznie (4246)
W ten sposób mamy pewność, że opinie pochodzą od prawdziwych konsumentów.

najbardziej pozytywna opinia

23 lis 2022
Witam. Chociaż nie jestem waszym stałym klientem bo kupiję jeszcze w slekach konkurencyjnych. Tylko dlatego że mają lepsze promocje lub ceny. W tym sklepie internetowym jest wiele przydatnych rzeczy ładnie i starannie zapakowanych i szybko wysłanych. To mi się podoba. Brakuję mi u was więcej promocji typu. Kupuj więcej za mniej. To przyciąga klientów. Lub 3+1gratis. Lub "do zakupów dodajemy próbki przypraw które możesz polubić" . Drobne gratisy i prezenty,gadżetyz reklamą waszej firmy np. za większe zakupy. To troszkę zobowiązuje klientów na dalsze zakupy. Tak że przemyślcie czy przysłowiowe wchodzenie klientowi w tyłek ma sens🤔😉😁 Pozdrawiam... Lokalny przewodnik Google 👍👋

najbardziej krytyczna opinia

20 sie 2022
Sklep ma pokręcone sposoby płatności. Miliony zabezpieczeń, zgody na dostęp do danych z telefonu. Poza tym długi czas oczekiwania na przesyłkę. Zależało mi na produkcie i pojechałam do sklepu stacjonarnego. Sklep nieczynny w soboty, a na stronie widnieje jako otwarty. Szkoda że brak informacji.

Opinie nt. sklepu zielonaesencja.pl - sklep ze zdrową żwynością

14 maj 2023
Najbardziej przypadła mi do gustu dostępność produktów. Wybór jest naprawdę duży, plus bardzo pomocna wyszukiwarka. Następnie szybka wysyłka i dobrze zapakowana i zabezpieczona paczka. Krótko mówiąc, Zielona Esencja to moje odkrycie tego roku. Dobrze jest mieć taki sprawdzony i pewny sklep. Jeszcze niezdecydowanym polecam z czystym sumieniem.
19 maj 2023
Wszystko Ok , dobre towary i ceny i przesyłki doszły i jestem bardzo zadowolony . Tylko kontakt telefoniczny od dwóch dni próbowałem się dodzwonić żeby powiedzieć że doszła przesyłka i jest wszystko Ok i jestem bardzo zadowolony ale bez efektu . No i wszystko trwa troszkę dłużej ale to nie problem .
12 maj 2023
Jestem prawie stałą Waszą klientką, to chyba świadczy o tym, że cenię Wasz sklep, artykuły są dobrej jakości, szybka wysyłka, niskie ceny.
23 maj 2023
Polecam sklep zielona esencja. Można tu znaleźć sporo produktów i podpowiedzi jak je wykorzystać. Korzystam chyba już od 3lat.
15 maj 2023

Szeroki wybór wysokiej jakości produktów w przystępnej cenie. Darmowa bardzo szybka wysyłka. Profesjonalna obsługa klienta.
10 maj 2023
Bardzo dobrej jakości produkty. Zamówienie zostało szybko zrealizowane. Dodatki otrzymałam ciekawe przepisy w gratisie
22 maj 2023
Przesyłka dotarła szybko i wszystko było bardzo sprawnie. Produkt jest mi znany wcześniej a tu była korzystna cena.
16 maj 2023
Cieszyłam się z załączonych do złotego mleka ulotek- niestety okazały się zupełnie nie na temat. Szkoda...
Zaskoczona byłam że do mojego zamówienia dołączono chyba gratis 5 kg sody której nie zamawiałam
Przyprawy dobrej jakości i dobrej cenie. Szybka wysyłka, ogólne super sklep kupuję kolejny raz.
Przystępne ceny. Szybka realizacja zamówienia. Niska wartość zamówienia dla darmowej dostawy.
18 maj 2023
Wreszcie znalazłem super ofertę towaru, którego potrzebowałem. Szybko dostałem, towar 10/10

Polecam sklep Zielona Esencja. Duży wybór produktów, szczególnie bezcukrowych i zdrowych
25 maj 2023
bezpiecznie zapakowane produkty i możliwość opłacenia paczki w paczkomacie za pobraniem.
24 maj 2023
Jestem zadowolona z zakupów w zielonaesencja.pl. Przesyłka bardzo szybko do mnie dotarła.
Bardzo szybka przesyłka super zapakowana produkty które zamówiłam bardzo dobrej jakości
Paczkę otrzymałam bardzo szybko nie musiałam czekać.Jjestem bardzo zadowolona. Polecam
23 maj 2023
Szybka dostawa, duży wybór artykułów to moje kolejne zakupy i napewno nie ostatnie
Przesyłka przyszła bardzo szybko. Artykułów jeszcze nie używałam, więc nie wiem.
26 maj 2023
Bardzo fajne produkty. Proszę o uzupełnienie magazynu o bezkaloryczną tortilę :)