najbardziej pozytywna opinia
26 lip 2023
Muszę przyznać, że jestem naprawdę zadowolona z mojego doświadczenia zakupowego. Sklep oferuje szeroki wybór produktów, które idealnie wpasowują się w moją dietę i dbałość o zdrowie.
Jednym z aspektów, które bardzo mi się podobały, były liczne promocje oferowane przez sklep. Dzięki nim, zakupy w większej ilości okazały się bardziej opłacalne a wysyłka nic mnie nie kosztowała !
Zamówienie złożyłam szybko i łatwo, a dostawa była realizowana terminowo, co jest dla mnie bardzo istotne, zwłaszcza w przypadku tego typu produktów.
Podsumowując, jestem niezwykle zadowolona z moich zakupów, które okazały się korzystne nie tylko dla zdrowia ale i portfela :) Gorąco polecam Zieloną Esencję wszystkim osobom dbającym o zdrowe odżywianie!
Opinie o 10 aromatach ff
Cinammon bowl chemiczny, dopiero z czasem może podejść ale tylko do gorącego
Birthday cake jakby słodki ale kompletnie nie tort urodzinowy w smaku tylko sztuczny w smaku
Ciasto makowe odradzam kompletnie,sztuczny, chemiczny, pasują do niego slone rzeczy np popcorn (może mi nie podszedł po prostu)
Sweet Rose Jam Doughnut smakuje i pachnie jak stare ciasto u babci takie ze sklepu (osobiście mi nie podszedl)
Vanilla i creme de la creme to wydają mi się pewniakami
Blueberry crumble muffin sztos, owoce leśne,słodki mega pachnie tak samo Szarlotka i tarta cytrynowa
Cookies and cream ala oreo, da się przeżyć ale w smaku i zapachu kompletnie nie ciasteczko, sztuczny
Opinie nt. sklepu zielonaesencja.pl - sklep ze zdrową żwynością
minus za złe pakowanie
zazwyczaj zamawiam produkty sypkie typu panierka keto, mąka bambusowa itd, tym razem towar był źle zabezpieczony , nie był niczym oddzielony od kartonu i podczas otwierania produkt panierka keto został rozcięty nożykiem, produkt się wysypał był nie do użycia. Za to minus. Proszę zabezpieczać produkty chociaż papierem na wierzchu.
To co mi się podobało to to że towary dostałem wysokiej jakości, co jest jak wiadomo bardzo ważne.W innych punktach miałem przykre niespodzianki, tu na szczęście nie.Szybka dostawa i przyzwoita cena. Jestem pozytywnie zaskoczony Pozdrawiam i tak trzymać.
20 lis 2023
Plus na szybką realizację zamówienia. Jednak orzechy włoskie łuskane przyszły wilgotne. Może to kwestia ich przechowywania ich na magazynie. Spróbuję je suszyć w domu. Nie wiem jak ziarna słonecznika, bo tego opakowaniu jeszcze nie otwierałam.
Na stronie sklepu brakuje informacji o kraju pochodzenia
Na stronie sklepu brakuje informacji skąd pochodzi dany produkt (kraj). Taka informacja jest na otrzymanych opakowaniach (po zakupie). Myślę, że warto ją dodać przy produktach na stronie sklepu, zwłaszcza dla różnych rodzajów orzechów itp.
U mnie pojawił się problem łączniścią z bankiem podczas przelewu. Gdyby się dało zautomatyzować przekierowanie ze stroną banku od razu po deklaracji zakupu, możnaby sprawniej za jednym razem załatwić całą sprawę zakupu.
Wysokiej jakosci naturalne produkty
Wysokiej naturalne produkty. Dbałość o opakowania ,etykiety przejrzyste i super rozwiązanie na ich otwieranie.Wspaniała obsługa i szybka realizacja zamowienia. Dziękuję i polecam eszystkim z całego serca.
Świetny sklep wysoka jakość ;-)
Przesyłka dotarła szybko, bardzo dobrze zapakowana i produkty wysokiej jakości w przystępnej cenie. To już bodajże 5 mój zakup tutaj i zero zastrzeżeń. Polecam serdecznie ten sklep :D
14 lis 2023
Bardzo szybka realizacja zamówienia, wszystkie produkty zabezpieczone, pakowane ekologicznie. Rewelacyjna herbata Złoto Tybetu.
15 lis 2023
Wszystko mi się podobało nie mam zastrzeżeń czesto robię w Waszym sklepie zakupy i jestem zadowolona podejściem do klienta.
7 lis 2023
Duży wybór produktów, szybka wysyłka, fajne dodatki w postaci karty z przepisami, ciekawie prowadzony instagram. Polecam!
Sposób komunikacji, informacje o realizacji zamówienia, dobrze zaprojektowana strona po której łatwo się poruszać
22 lis 2023
Zamówione produkty w bardzo dobrej jakości i cenie. Pełna informacja. Szybka realizacja. Dziękuję. Polecam
16 lis 2023
Realizacja zgodna z zamówieniem. Dodatkowo miło było otrzymać bezpłatne próbki w ramach podziękowania.
19 lis 2023
Niezmiennie jestem w pełni zadowolona zarówno z jakości produktów jak i sposobu realizacji zamówienia.
Rewelacja!
Nie mam żadnych zastrzeżeń, produkty starannie zapakowane i zabezpieczone. Wysyłka nstychmiastowa.
10 lis 2023
Podoba mi się prędkość obsługi, solidne opakowania oraz produkty które są zgodne z waszym opisem.
6 lis 2023
Od 3 lat korzystam z usług i jestem zadowolona z jakości zamówień jak i prędkości dostarczania
Zamówienie zrealizowane szybko . Zamówione towary dobrej jakości .Polecam zakupy w tym sklepie.