Szukałem kasku - Fox Proframe w kolorze srebrnym i rozmiarze M.
Trudno było gdziekolwiek dostać ten kask, nie było go także w sklepie Adnature.
Napisałem do nich prośbę o informację o dostępności, dostałem maila iż kask jest dostępny, w rzeczywistości nie było tego rozmiaru (błąd systemu).
Po kilku dniach jeszcze raz szukając tego samego kasku w internecie skorzystałem z wyszukiwarki, która kolejny raz pokazała poszukiwany przeze mnie kask w sklepie Adnature.
Tym razem produkt udało się dodać do koszyka, sam proces zakupu i dostawy przebiegł bardzo sprawnie, na każdym etapie sklep informował mnie o stanie realizacji zamówienia.
Towar przysłano oryginalnie zapakowany bez śladów użycia czy przymierzania co było dla mnie istotne.
Na pewno będę jeszcze korzystał z produktów oferowanych przez ten sklep, zwłaszcza że większość produktów wysyłana jest za darmo.
Ogólnie - bardzo polecam ;)
Oczekiwanie na wysyłkę trwa zwykle tydzień. Do tego należy doliczyć około 3 dni na transport i doręczenie paczki. Zwroty są możliwe ale panuje tam bałagan. z 5 zwróconych przedmiotów jedne figurują w serwisie addnature jako zwrócone, inne jako wysłane. Trzeba mocno pilnować zwrotu środków na konto, bo odbywa się to w ratach. Ogólnie nie polecam sklepu, bo panuje tam bałagan. Infolinia jest ciągle zajęta. Jeśli nie chcesz problemów to lepiej kupuj w pewniejszych sklepach.
Odpowiedź ze sklepu addnature.pl
1 miesiąc temu
Najmocniej przepraszamy za zaistniałą sytuację.
Dokładamy wszelkich starań aby takie sytuacje nie miały miejsca.
Pozdrawiamy, Addnature Team.
Przeczytaj najbardziej pozytywną lub najbardziej krytyczną opinię
Pozytywne
Krytyczne
7 miesiące(-ęcy) temu
Szukałem kasku - Fox Proframe w kolorze srebrnym i rozmiarze M.
Trudno było gdziekolwiek dostać ten kask, nie było go także w sklepie Adnature.
Ogólnie - bardzo polecam ;)
Odpowiedź ze sklepu addnature.pl
1 miesiąc temu
Najmocniej przepraszamy za zaistniałą sytuację.
Dokładamy wszelkich starań aby takie sytuacje nie miały miejsca.
Pozdrawiamy, Addnature Team.